Innerlijke stevigheid

Open dag: Leiderschap vanuit innerlijke stevigheid

Je familieachtergrond is je basis; herstel die basis en je leiderschap krijgt grond onder de voeten.

Waar begint innerlijke stevigheid?

Als mens loop je je pad en dat pad, het fysieke leven zelf, begint bij de familie. Als we ons startpunt kwijt zijn geraakt, doordat we er geen verbinding meer mee voelen, of omdat er verstoorde relaties zijn, heeft dat gevolgen voor onze levensbasis, onze levensvreugde en onze levenskracht.

Dat heeft dan ook een stevige uitwerking op hoe we ons als leider –in een organisatie wellicht, maar zeker ook in de persoonlijke zin- presenteren. Deze open dag biedt de kans om meer zelfvertrouwen, meer innerlijke stevigheid, meer verbinding en rust te realiseren, doordat onrustige psychologische aspecten ‘op hun plek terecht komen’.

Voor wie en voor welke vragen?

Vraagstellingen die ingebracht kunnen worden gaan over allerlei thema’s; de relaties met geliefden, de lastige omgang met bepaalde typen van mensen en de relaties in de familie natuurlijk. Ook over het persoonlijke leiderschap dat maar niet uit de verf komt, omdat er ‘iets dwarszit’, ‘gewoon maar niet wil lukken’, ‘zo moeilijk blijft’. In elke levensfase kan dit spelen, en het kan voor iedereen relevant zijn om een belangrijke stap te nemen in het oplossen van patronen en onhandigheden, van niet-weten hoe zaken aan te pakken, tot het ervaren van de diepe wijsheid die in ieder van ons aanwezig is.

Werkvorm: familieopstellingen

Sandra Schouten

Familieopstellingen’ is een bijzondere werkvorm om die onderbewuste dynamiek naar de oppervlakte te brengen. Door de opstelling te zien of er in te staan wordt je je weer bewust van hoe het is, maar natuurlijk juist ook van hoe het tot rust gebracht kan worden. Een familieopstelling brengt vaak erg grote en positieve persoonlijke ontwikkelingen tot stand.

De dag vindt plaats onder leiding van Wim van Dam  en Sandra Schouten, oprichters van het Opstellingeninstituut dat opgegaan is in het Centrum voor Transpersoonlijk Leiderschap. De vraagstellers kunnen (zo gewenst anoniem) hun vraag inbrengen, die vervolgens zal worden opgesteld en uitgewerkt. Wim en Sandra zijn zeer bereid ook vragen te beantwoorden over de werkvorm en hoe het voor je leiderschap behulpzaam kan zijn.

Verdere informatie
  • Er wordt gezorgd voor een lunch en verdere catering.
  • Prijs: € 110,- incl BTW (€ 90,91 excl. BTW) per persoon voor een hele dag met meerdere opstellingen
  • Locatie: Landgoed De Horst, Driebergen
  • Groepsgrootte: tot maximaal 8 mensen met een vraag.

Meer informatie aanvragen: link naar wimvandam@CTPL.nl

Vraag meer informatie aan  Reserveren

Urenschema

Day 1

09:30 -
Zaal open
10:00 -
Aanvang
17:00 -
Einde

Datum

09 jun 2018

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€ 90,91 excl. BTW

Locatie

Landgoed De Horst
De Horst 1, 3971 KR Driebergen-Rijsenburg, Netherlands
Categorie
Wim van Dam

Organisator

Wim van Dam
Email
wimvandam@CTPL.nl
Website
https://www.ctpl.nl
X