Stress en burn-out

Weekendcursus Stress & Spiritualiteit – leren leven naar je innerlijke waarheid

Waar komt stress vandaan? Wat is de spanning, welk innerlijk belang staat onder druk? Leer jezelf heel erg goed kennen. Werk aan duurzame kalmte.

Wanneer is dit interessant?

De vele activiteiten en de hoge verwachtingen op het werk, van relaties en niet in de laatste plaats van jezelf hebben tot gevolg dat je stress ervaart. Toch zijn er mensen die dat ook allemaal meemaken, maar er geen last van hebben. Wat ben jij kwijtgeraakt dat zij nog wel hebben? Wanneer je weer meer wilt aansluiten bij wat je werkelijk bent en bij wat je weet dat goed voor je is, kun je de reis naar de innerlijke diepte in dit weekend gaan maken.

Wat kan je eraan doen?

Juist als we stress ervaren zijn we het contact met ons Zelf kwijt. Om  te weten hoe je dat contact herstelt en wat dan wel dat ‘Zelf’ is, hebben we in de eerste plaats kennis nodig. Kennis van wie we zijn als mens -in het algemeen- en als individu. Door middel van oefeningen in helder denken, voelen en willen, door geleide meditaties op diepe innerlijke beelden en door te oefenen met inspiratie, intuïtie en imaginatie, kun je vervolgens heel dicht bij je innerlijke waarheid komen.

In dit weekend ervaar je de diepte van je wezen. Je krijgt oefeningen mee waarmee je binnen korte tijd rust en verbondenheid met je Zelf gaat ervaren.

Je staat dan weer in contact met wie je bent en waar je voor staat; je innerlijke waarheid.

Bij welke vraagstukken?

Je kunt deze cursus volgen voor jezelf, om kennis op te doen, om ervaringen op te doen. Uit nieuwsgierigheid, of uit gevoelde noodzaak. Uiteraard als je worstelt met stress, meer rust en balans zoekt. Mogelijk heb je al heel wat gedaan, maar miste je tot nu toe het wezenlijke, de diepgang die je naar je kern brengt.

Voor Wie?

Iedereen die zelf stress ervaart of die wil onderzoeken waar stress vandaan komt. Ook mensen die meer zelfkennis willen opdoen, en die zoeken naar een spiritualiteit die gefundeerd en concreet is, kunnen hier goede aansluiting in vinden. Het is zeker niet zweverig; oefeningen bieden directe en persoonlijke ervaring die je innerlijke waarheid onthult.

Door wie?

Wim van Dam volgt al 21 jaar spirituele trainingen en heeft inspirerende leraren mogen ontmoeten, hij is trainer, leraar, schrijver en dichter, coach, vader en partner. Een heldere blik en een diep begrip neemt hij mee om je ook zo naar jezelf te laten kijken en jezelf begripvol te ervaren.

Verdere informatie
  • Prijs: € 245,- per persoon (excl. BTW).
  • Datum: zaterdag 8 en zondag 9 december
  • Zaterdag: 09.30-17.00 uur, zondag: 10:00-16:00 uur
  • Locatie: Lokaal 68, Bilthoven;

Meer informatie aanvragen: link naar wimvandam@CTPL.nl

Vraag meer informatie aan  Reserveren

Datum

08 dec 2018 - 09 dec 2018

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€ 245,- (excl. BTW); € 296,45 (incl. BTW).
Lokaal 68

Locatie

Lokaal 68
Frans Halslaan 68, 3723 EH Bilthoven, Nederland
Categorie
Wim van Dam

Organisator

Wim van Dam
Email
wimvandam@CTPL.nl
Website
https://www.ctpl.nl
X