OVER ONS

Het Centrum voor Transpersoonlijk Leiderschap is een initiatief van Wim van Dam (1964). Doel is elk individu meer moed, wijsheid en levenskracht te laten ontwikkelen, zodat hij of zij dat kan inzetten in persoonlijke en werksituaties.
Wim werkt nauw samen met andere professionals die ieder op hun vakgebied een speciaal inzicht of kwaliteit te bieden hebben.

Invalshoeken zijn onder andere familie- en organisatieopstellingen, zingevingsonderzoek, geleide meditaties, fysieke oefeningen waaronder Chi Neng Qigong, emotionele en spirituele intelligentie, ‘mind’-technieken en creatieve oefeningen. Er worden thema’s als de Reis van de Held(in), mythen en sagen en vertellingen, je persoonlijke levensverhaal en andere sterke werkvormen en oefeningen ingezet.

Daarbij worden die wijsheidsliteratuur, bijzondere inzichten, opdrachten en trainingselementen ingezet die een ervaring met die verschillende bewustzijnslagen, het individuele en meer collectieve, tot stand brengen. Vanuit die ervaringen ontstaat een grotere verantwoordelijkheid voor de eigen ervaringen, en voor het bijdragen aan het grotere geheel.

Alle werkvormen en oefeningen zijn gebaseerd op principes die door grote denkers als Assagioli, Jung, Steiner, Schoenmaker, Stylianos Atteshlis, en andere psychologische en spirituele denkers naar voren zijn gebracht.

Samen met andere professionals in dit veld geeft Wim vorm aan het Centrum voor Transpersoonlijk Leiderschap, een plaats waar vrij kan worden ingegaan op die bijzondere, diep persoonlijke ervaringen die ons zo uniek menselijk maken.

Het Centrum voor Transpersoonlijk Leiderschap wil mensen verbinden met hun diepste persoonlijke verlangens. CTPL wil in samenwerking met elkaar die ervaringen creëren die onze verbondenheid met onze geliefden, maar ook onze collega’s en medewerkers én met onze hogere bewustzijnslagen bevestigen en uitbreiden.