TRAININGEN

We onderscheiden hierin de speciaal samengestelde trainingen voor leiderschap in organisaties en de zorgvuldig ontworpen trainingen voor de persoonlijke verdieping van het leiderschap.

Vraagstukken van organisaties kunnen gaan over verbetering van de samenwerking, vermindering van stress en verzuim, richting geven aan beleid, omgaan met uitdagingen, stimuleren van een positieve werkcultuur en veranderingsprocessen en ontwikkelingen creatiever en met minder weerstand doorvoeren en vormgeven.

De trainingen met persoonlijke leiderschapsvraagstukken gaan over het omgaan met stress, tegenslag en uitdagingen en intense (werk)relaties. We onderscheiden 3 categorieën:

 • Helder denken en voelen

  deze trainingen gaan in op hoe we het denken helder kunnen maken en hoe we ons voelen in kunnen zetten voor meer wijsheid en zelfkennis. lees meer

 • Moed en bewust zijn

  deze trainingen gaan in op hoe we ons handelen meer bewust als een ervaring van onze kwaliteiten, talenten en onze levensopdracht kunnen inzetten.

 • Innerlijk weten en fundamentele levenskracht

  deze trainingen gaan in op fysieke ervaringen van levenskracht, en hoe je kunt leren meer op je innerlijk weten te vertrouwen.

  AGENDA

  Geen evenementen gevonden!