Onderzoeksavond: Leiderschap vanuit de Onderstroom; het richten van je team en organisatie

Maak kennis met één van de krachtigste werkvormen om je organisatie, team of afdeling fundamenteel te begrijpen en te richten op de toekomst.

Wanneer is dit interessant?

In veel teams en organisaties lijkt het wel of een bepaald succes maar niet mag komen, of dat er tegen allerlei onderhuidse weerstanden en tegenwerking moet worden opgebokst. Dit vraagt om leiderschap dat doorvoelt en doorziet dat er ‘iets’ in de onderstroom van de organisatie, net buiten het zichtsveld, net buiten het vatten in woorden en het begrijpen, speelt. Er is iets, maar wat?

Wat kan je eraan doen?

Een uitmuntende ingang om daaraan te werken is de werkvorm Organisatieopstellingen. Veel leiders hebben er wel van gehoord, sommigen hebben er al goede ervaringen mee, maar nog niet iedereen kent de kracht ervan. Het Centrum organiseert een avond met een aantal opstellingen. Deze zijn bedoeld om zowel de vraaginbrengers van dienst te zijn, als om voor anderen een kennismaking te zijn met de werkvorm.

Bij welke vraagstukken?

Vraagstellingen kunnen gaan over problemen met klanten, situatie met medewerkers, afdelingen, samenwerkingsissues, strategische keuzes, etc. De impact en waarde van wat zichtbaar wordt is meestal zeer groot.

Voor Wie?

Dit soort vraagstukken wordt vaak ingebracht door directeuren, afdelingsmanagers, projectverantwoordelijken. Ook kunnen individuele vraagstukken worden ingebracht.

Hendrix ElmerDoor wie?

De avond is onder leiding van Elmer Hendrix, een geroemde bekendheid binnen dit werkveld. De vraagstellers kunnen (zo gewenst anoniem) hun vraag inbrengen, die vervolgens zal worden opgesteld en uitgewerkt. Elmer en Wim van Dam zullen ook vragen beantwoorden over de werkvorm en hoe het voor een organisatie of voor het leiderschap behulpzaam kan zijn.

Na afloop is er nog een drankje en kunnen er nog indrukken worden uitgewisseld.
Algemene achtergrond informatie over Organisatieopstellingen

Verdere informatie
  • Prijs: € 30,- per persoon (excl. BTW).
  • Datum: dinsdagavond 20 november
  • Locatie: Landgoed De Horst, Driebergen;

Meer informatie aanvragen: link naar wimvandam@CTPL.nl

Vraag meer informatie aan  Reserveren

Urenschema

Day 1

18:30 -
Zaal open
19:00 -
Aanvang
22:00 -
Einde

Datum

20 nov 2018

Tijd

18:30 - 22:00

Kosten

€ 30,- excl. BTW

Locatie

Landgoed De Horst
De Horst 1, 3971 KR Driebergen-Rijsenburg, Netherlands
Categorie
Wim van Dam

Organisator

Wim van Dam
Email
wimvandam@CTPL.nl
Website
https://www.ctpl.nl
X