De Kracht van het Hart

Workshop Gronden van je Leiderschap 10+24 november

Een sterke focus en gezonde geest. Een ontspannen lichaam. Aanwezig als leider. Energiek en zelfbewust. Maak kennis met de kracht van Chi Neng Qigong.

Wanneer is dit interessant?

Als je werkt in een omgeving waarin veel van je gevraagd wordt, of als je stress of burn out verschijnselen ervaart, of gewoon omdat je vanuit al een goede basis van kracht en gezondheid dat verder wilt uitbouwen; Chi Neng Qigong is een bewezen methode om je leiderschap gezond vorm te geven.

Voor wie

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van een sterke aanwezigheid, energiek wil zijn, zich gezond wil voelen en wel eens wil ervaren hoe een duizendjarige gezondheidsleer daaraan bij kan dragen. Voor ontspanning en energie, autoriteit, zelfbewustzijn en stevigheid. Omdat je bij het leiden van anderen ook jezelf moet (leren) leiden. Om te staan op stevige, innerlijke, grond.

Wat is Chi Neng Qigong

Als je teveel in je hoofd leeft, ben je uit balans, want je hoofd is bezig met de toekomst, met het verleden, met wat moet gebeuren of anders zou moeten zijn. Je lichaam echter is op maar één plaats; dat is waar je nu fysiek bent. Een sterk leiderschap heeft zowel een verbinding met het hier en nu, als met de toekomst waar het op gericht is. Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die door iedereen te leren is. Het is een uiterst effectieve methode om stress en piekeren te verminderen en je te verbinden met kracht in jezelf. Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs dat het erg heilzaam is. Doordat je je energieker voelt neemt je aanwezigheid als mens en als leider toe.

Door wie?

In de workshop Gronden van je Leiderschap brengt Chi Nengleraar Frank Lageweg je in contact met die grond van bewustzijn die je helemaal in het hier en nu brengt. Wim van Dam voegt daar leiderschapsoefeningen aan toe, wanneer je in die verbondenheid met je kracht staat. Hiermee vind je de antwoorden op vragen en situaties die je nodig hebt.

Over Frank

Frank LagewegAl zo lang hij zich kan herinneren vraagt Frank zich af: Hoe word je een vrij mens? Vrij van stress, vrij van beperkende gedachten, vrij van angst, vrij van klachten: volledig in je eigen kracht. Met deze motivatie heeft Frank zich jarenlang in allerlei methoden en technieken verdiept, met als gevolg dat hij een zeer breed ontwikkeld mens is geworden op het gebied van stress- en vitaliteitsmanagement. Frank is docent Lichamelijke Opvoeding, haptotherapeut, stresscounselor, hartcoherentiecoach en faalangsttrainer.

Inhoudelijke informatie

  • Koffie, thee en lunch worden verzorgd en zijn inclusief. Trek makkelijke kleding aan.
  • Prijs: € 199,- (incl. BTW, € 164,46 excl. BTW) per persoon voor 2 middagen
  • Datum: 2 zaterdagmiddagen 10 en 24 november

 

Vraag meer informatie aan Reserveren

 

Urenschema

Day 1

12:30 -
Zaal open
13:00 -
Aanvang
17:30 -
Einde

Datum

10 nov 2018

Tijd

12:30 - 17:30

Kosten

€ 164,46 excl. BTW

Locatie

Landgoed De Horst
De Horst 1, 3971 KR Driebergen-Rijsenburg, Netherlands
Categorie
Wim van Dam

Organisator

Wim van Dam
Email
wimvandam@CTPL.nl
Website
https://www.ctpl.nl
X