DISCOVERY CURSUSSEN

Hierbij onderscheiden we twee niveaus:

  • DISCOVERY 1

   Je plek kennen en gebruiken voor maximale impact en veranderkracht

  • DISCOVERY 2

   Persoonlijke drijfveren en scripts ontdekken en veranderen voor blijvende kracht

  In de DISCOVERY 1 cursus leren jonge leiders hoe zij deel uitmaken van een organisatie en hoe de historie van die organisatie doorwerkt in het heden. Kennis van en begrip hiervoor zijn noodzakelijk om een effectieve plaats in te kunnen nemen.
  Van daaruit wordt er dan concreet gewerkt aan een toekomst die deze jonge leider neer wil zetten, wil manifesteren. Daartoe zijn communicatie, goede relaties, maar vooral een gerichtheid op de innerlijke wereld van de leider zelf noodzakelijk. Inspiratie, imaginatie en visualisatie zijn de 3 vaardigheden die de échte leider onderscheiden.
  De cursus werkt gericht aan inzichten en vaardigheden in het ‘opschonen’ van het verleden van een organisatie, team of afdeling; het tot realisatie brengen van een visie; de vaardigheid in het bouwen van relaties; en het verdiepen van de innerlijke, inspirerende wereld van de leider.

  In de DISCOVERY 2 cursus wordt ingegaan op diep persoonlijke drijfveren en persoonlijke scripts die het leiderschapsgedrag maken (en kunnen breken). Een diep onthullende ervaring, begeleid door de beste coaches en leiderschapstrainers. Als je echt diep wil gaan is DISCOVERY 2 het programma waar je met gelijkgestemde deelnemers de diepe gronden van je werkelijkheid ontdekt. Waartoe dienden je ervaringen, wie ben je en waar ben je naar op weg? Hoe duidt je je meest diepgaande ervaringen? wie wil je zijn en welke principes wil je leven? Wat kom je brengen? Ontdek, ontdek – en weet meer dan ooit.

  AGENDA

  Geen evenementen gevonden!