Organisatieopstellingen CTPL

Transpersoonlijke Coaching

Oplossingen voor zakelijke problemen

In veel organisaties komen bepaalde problemen steeds opnieuw terug, of krijgt men maar geen grip op een hardnekkig of moeilijk vraagstuk. Het kan dan zijn dat er onbewuste patronen spelen, waar de mensen binnen de organisatie zich door laten leiden.

Organisatieopstellingen leggen deze onbewuste processen bloot, waardoor er een belangrijke aanzet kan worden gegeven tot nieuw gedrag omdat men nu begrijpt en inzicht heeft in waar het voorgaande gedrag door werd veroorzaakt. Metaforisch gesteld: Het deel van de ijsberg dat voorheen onder water onzichtbaar was, is boven water getild en er is duidelijk geworden in welke stroom hij dreef. Na een organisatieopstelling kunnen de betrokkenen een nieuwe koers inslaan, bewust(er) van hun verbinding en verhouding met allerlei persoonlijke en bedrijfsmatige vraagstukken. 

Oplossingen voor medewerkers

Open workshops of systemische coaching
Voor individuele vraagstukken, zoals het beter laten functioneren van individuele werknemers worden werkopstellingen aangeboden. De medewerker kan of meedoen aan een open workshop, of door middel van één-op-één Systemische coaching (hierbij wordt ook gewerkt met opstellingen) en aanvullende interventies werken aan zijn functioneren.

Team workshop aanvragen

Wil je met jouw team of organisatie een aantal thema’s op een diepgaande en verhelderende manier onderzoeken? Dan kunnen wij een dagdeel organiseren waarbij we enerzijds opstellingen verzorgen en anderzijds met jullie in gesprek kunnen gaan over jullie vragen en deze houden tegen de denkwijze van het systemisch werk. In overleg stellen we de opzet van een dergelijke dag samen. Tijdens zo’n dag kunnen we ervoor kiezen om zelf enkele representanten mee te nemen die geen enkele band hebben met jouw organisatie.

Ervaren representanten die neutraal, zonder kennis van de organisatie of problematiek aan de opstelling kunnen deelnemen.

Strategische workshop aanvragen

Een merk wel of niet introduceren, een fusie wel of niet aangaan, nieuwe doelgroepen benaderen of juist minderen? Opstellingen geven verbluffende informatie waar anders alleen met duur marktonderzoek achter zou zijn te komen.
Fundamentele problemen die heersen in de organisatie, zoals voortdurende disbalans tussen directieleden, (verkoop)afdelingen die niet functioneren, diefstal of tegenwerking: deze zijn met opstellingen goed te benaderen en tot oplossing te brengen.

Om ervaring op te doen of eens open te kijken wat dit instrument voor je kan betekenen kun je contact opnemen met Het Centrum.

Kosten

Investering € 995,00 per dagdeel indien in ruime zaal op eigen locatie of zelf georganiseerde locatie.
Op locatie in Leusden, investering € 1.275,00 per dagdeel.
Beide inclusief 4 professionele representanten.

Meer informatie en kennis maken:

Klik hier voor het contactformulier, of bel direct op: 06-22478411